WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Previous Entries link on bottom of blog NOT working, Shows blank page

[Resolved] Previous Entries link on bottom of blog NOT working, Shows blank page

  • Hello!

    I have NO idea how to fix this issue. I have NO CSS or coding, or whatever it is, knowledge or training, so I am HOPING/Praying for an easy-to-find solution.

    I write up a deal/coupon blog and for a couple weeks now, when you scroll to the bottom of the page (www.SavingGreenintheBay.com) and click on the ‘Previous Entries’ option, the screen loads BLANK.

    Please tell me there is a quick fix for this?!?!

    ALSO, there is an issue with my feed as feedburner cannot issue out my feed to my subscribers.
    I am thinking maybe one has something to do with the other?

    Any help would be greatly appreciated!
    Thank you in advance!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Did you get this solved? It seems to be working for me.

    If your problem has been solved, please post the solution and use the dropdown on the right to mark this topic ‘Resolved’ so that anyone else with this question can see that there is a solution.

    This has been resolved. It was an issue with permalinks. Here is the link that helped me solve my problem 🙂

    First, download the plug-in WordPress SEO by Yoast, then follow these instructions:

    How to change your WordPress permalink structure

    PS– my issue was with the plug-in named Advanced Permalinks. After you do the above steps, you are free to delete the Advanced Permalinks plug-in.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Previous Entries link on bottom of blog NOT working, Shows blank page’ is closed to new replies.