Support » Plugin: Really Simple SSL » Previewing draft posts within admin returns a 404

  • Resolved cjt58

    (@cjt58)


    Hi. The plugin is working perfectly apart from the above issue. I’ve cloned the site, disabled the plugin and previewing draft posts works perfectly. I’m running the latest WordPress and plugin versions and PHP 7.3.19. Any ideas would be really appreciated.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Contributor Mark

    (@markwolters)

    Hi @cjt58,

    you could try to re-save the permalinks. It’s possible the rewrite rules haven’t been flushed correctly. Could you also check if the WordPress Site addresses in the general settings match?

    Thread Starter cjt58

    (@cjt58)

    Hi Mark. Thanks for the response, unfortunately has had no effect. The htacess is below if that helps.

    RewriteEngine Off
    AddHandler application/x-httpd-php73 .php .php5
    DirectoryIndex index.cgi index.php

    # BEGIN rlrssslReallySimpleSSL rsssl_version[3.3.5]
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP:X-Proto} !SSL
    RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]
    </IfModule>
    # END rlrssslReallySimpleSSL
    # BEGIN WordPress
    # The directives (lines) between “BEGIN WordPress” and “END WordPress” are
    # dynamically generated, and should only be modified via WordPress filters.
    # Any changes to the directives between these markers will be overwritten.
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

    Thanks, Craig

    Thread Starter cjt58

    (@cjt58)

    Hi Mark. Thought I’d try the old log out, quit and reboot (took three attempts) but all now appears to be working as it should. Guess it may have been a Chrome cache thing… Thanks again for the great plugin and for also responding to my topic, much appreciated. Craig.

    Plugin Contributor Mark

    (@markwolters)

    Hi @cjt58,

    glad to hear you managed o fix the issue!

    Mark

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.