WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Pretty Permalinks issue with 2.3

Pretty Permalinks issue with 2.3

  • deanhatescoffee
    Member

    @deanhatescoffee

    I just upgraded nwdsa.org from 2.0 to 2.3. The permalink structure in 2.0 was set to Custom, /news/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/. The best I can do with 2.3 is “almost pretty” – /index.php/news/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/. If I don’t have /index.php in the path then the only other permalink structure that works is the default (?p=1). Any other permalink structure will only display the homepage, even though the URL in the address bar is changing. There’s probably an easy fix, but I can’t figure it out.

    Here’s my .htaccess:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !index.php
    RewriteRule (.*) /index.php/$1 [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress

    I’m not sure why it was written that way, but I’ve tried the more traditional

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress

    as well, to no avail. I’m not too familiar with PHP or .htaccess, so if there’s something else I should try then I’m welcome to ideas.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Pretty Permalinks issue with 2.3’ is closed to new replies.