• Resolved Gem

    (@gemjeweled)


    I suddenly noticed that my blog suddenly stopped counting Hits. It was counting the hits before, but a few days ago the Hits stopped counting.

    The pretty links redirect correctly to their assigned destination URLs.

    The blog is using Pretty Links Pro.

    In the error_log of my site, I noticed that there seemed to be a problem entering data into the table which is used by Pretty Links:

    [28-May-2013 07:52:26 UTC] WordPress database error Duplicate entry '203754' for key 1 for query INSERT INTO wp_prli_clicks (link_id,vuid,ip,browser,btype,bversion,os,referer,uri,host,first_click,robot,created_at) VALUES (22778,'','41.202.115.xxx','Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_7_5) AppleWebKit/534.57.7 (KHTML, like Gecko) Version/5.1.7 Safari/534.57.7','','','','http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.thiswebsite.com%2FShopbop-D-V-Furstenberg&h=PAQG5h0HeAQGD9EmEfaQ2T4FlMWD_F3-gGgPv0ESwoivmiA&s=1','/Shopbop-D-V-Furstenberg','',1,0,NOW()) made by require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-load.php'), require_once('wp-config.php'), require_once('wp-settings.php'), do_action('init'), call_user_func_array, prli_redirect, prli_link_redirect_from_slug, PrliUtils->track_link
    
    [28-May-2013 07:52:50 UTC] WordPress database error Duplicate entry '203754' for key 1 for query INSERT INTO wp_prli_clicks (link_id,vuid,ip,browser,btype,bversion,os,referer,uri,host,first_click,robot,created_at) VALUES (22364,'','41.202.115.xxx','Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_7_5) AppleWebKit/534.57.7 (KHTML, like Gecko) Version/5.1.7 Safari/534.57.7','','','','http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.thiswebsite.com%2FShopbop-Schutz&h=LAQGzZOCHAQH_l2FIpNcgdo-zEGKFrrOLO9aDyKVZM6Vx6Q&s=1','/Shopbop-Schutz','',1,0,NOW()) made by require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-load.php'), require_once('wp-config.php'), require_once('wp-settings.php'), do_action('init'), call_user_func_array, prli_redirect, prli_link_redirect_from_slug, PrliUtils->track_link

    Help needed please?

    http://wordpress.org/extend/plugins/pretty-link/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author cartpauj

    (@cartpauj)

    Try trimming some old hits from the database (you should do this once in a while anyways to keep the database from growing too large). If that doesn’t work, try temporarily switching back and forth between Normal and Extended tracking modes, sometimes that will fix this issue as well.

    Gem

    (@gemjeweled)

    Thank you!

    I did your first suggestion of trimming the old hits – didn’t work!

    The second option half-worked. Some URLs did register the correct hits/uniques, while others didn’t. I still wonder why.

    The pretty links still correctly redirect to their corresponding destination URLs.

    I noticed that the error_log isn’t generated anymore even if some URLs didn’t register hits/uniques.

    Plugin Author cartpauj

    (@cartpauj)

    Thanks for the feedback. I’ll put this on our issue tracker and see if we can figure what’s causing this to occur. Keep an eye on it and let me know if you see anything else strange that may be helpful for us in narrowing this down.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Pretty Links Hits Not Counting’ is closed to new replies.