Support » Plugin: The Ultimate Video Player For WordPress - by Presto Player » Presto Player no working via Facebook

  • On mobile, when getting into the web via facebook, instead of the Presto player showing – the original youtube player is being shown. how can I fix it?

    • This topic was modified 3 months, 3 weeks ago by danielohana.
Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Abz

    (@abzlevelup)

    Hello Daniel,

    Thanks for reaching out to us.

    Can you provide the URL of the page you are having issues with?

    Looking forward to your response.

    Best,
    Abz

    Thread Starter danielohana

    (@danielohana)

    here’s the page
    https://courses.danielohana.co.il/coursebundle/
    (note the problem is active only when surfing the web from facebook or ig on mobile)

    • This reply was modified 3 months, 3 weeks ago by danielohana.
    Plugin Author Andre Gagnon

    (@2winfactor)

    Can you tell me which device you are seeing this? iOS/Android version and browser? Thank you!

    Thread Starter danielohana

    (@danielohana)

    I’m on android, note 10+, version 11 and I believe it to be chrome.
    it looks like this:
    https://ibb.co/JnL2tBw

    Plugin Author Andre Gagnon

    (@2winfactor)

    Thanks for the info. We’ll have to investigate this a bit more.

    I know webview is a stripped down browser, so something must be failing there due to a limited feature-set. Our backup script is loading instead. Unfortunately, webview isn’t easy to troubleshoot since they don’t provide dev tools or anything to help find the issue, but we are working on the issue.

    Thread Starter danielohana

    (@danielohana)

    Hey, thank you for responding.
    here’s the thing –
    When I surf the Presto website via facebook or even this website:
    Here (facebook link) I do see the Presto player perfectly with no issues.
    Maybe you would like me to send you the user&password to my website so you can see what’s triggring this issue?

    Abz

    (@abzlevelup)

    Hello Daniel,

    Thanks for getting back to us.

    Unfortunately, the webview on Facebook has a limited feature set. However, we are now investigating it and we are now working on the issue.

    Nevertheless, I can not provide an exact date on when the fixes will be available.

    Have a great week ahead.

    Best,
    Abz

    Thread Starter danielohana

    (@danielohana)

    Hey,
    Thank you, but as I said – other websites using the Presto player and working completely fine with facebook webview on my end. that’s why I offred to send my web password to you, so you can check what is triggering it. Is that possible? it’s very importent to me 🙁

    Abz

    (@abzlevelup)

    Hello Daniel,

    Sure, please do send it over.

    Can you send it through support@prestomade.com so we can take not of your account?

    Looking forward to your response.

    Best,
    Abz

    Thread Starter danielohana

    (@danielohana)

    Sent!
    Thank you.

    Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Forum Moderator and Brute Squad

    @danielohana You are posting in the wrong place. From your other topics it was made clear that you are @2winfactor customer. They can’t support you here and can have their plugins removed if they do.

    For pro or commercial product support please contact the developer directly on their site. This includes any pre-sales topics as well.

    https://my.prestomade.com/

    As the developer is aware, commercial products are not supported in these forums. I am sure they will have no problem supporting you there.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Presto Player no working via Facebook’ is closed to new replies.