Support » How-To and Troubleshooting » Presentation Link is not working

Presentation Link is not working

  • GMT: 02.00am 12/12/2007

    Hi there

    My presentation link is not working since August 2007 and I do not know how to get it going. I am a newbie and I am finding this quite difficult as I need to use the presentation link to some things on the website through this.

    Please can some one help me out here, I will be ever so grateful to you.

    [Signature moderated. No sig lines in the forums, please.]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Looking at the tags to this thread and your “link love” at the bottom, I wonder if you are more interested in driving traffic than fixing your problem. Besides that, a more detailed description would be needed to help you with this problem….errors, etc…


    Hi Trent

    May I wish you a very Happy New Year.

    Thanks for your reply. The presentation link is still not working — the problem is like the other plugins where as when you click on them you get an option to click on other links to work in/on. But with the presentation link there is nothing there .. I get just a blank page and on the bottom right there are text which are #Ty, peE,rro.r:, doc, ha,s n,o p,rop, ert,jes

    Which I do not understand what it means in any case!

    I do appreciate the time you had taken to write the above message. I shall appreciate of any help I will get on this problem.

    Thanks a bunch


Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Presentation Link is not working’ is closed to new replies.