Support » Plugin: Preorders for WooCommerce » preorder plugin issue

  • Resolved xrm44

    (@xrm44)


    issue im having when trying to set my preorders for my product and i set it for 30 days out let say for un example then i go test it, it says your product will be available in 11 days tried multiple products and they all do the same so not sure how to fix it

    thanks

    • This topic was modified 5 months, 2 weeks ago by xrm44.
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author brightvesseldev

    (@brightvesseldev)

    Hello @xrm44 , thanks for your message. Could you please provide us with a sandbox link, and also a system status report of your server?.

    We just released a new version of our plugin, could you try updating it to the latest one (1.0.2) in order to see if this fixed the problem?.

    Thanks

    I think I narrowed it down so I tested it. The plugin works great, but after playing with the days I figured it out that it only allows me to do 29 days. So if I run a sale for 2 Weeks and promise the delivery time 3 weeks after the sale is over for a total of 5 weeks lets say it doesn’t understand it. It reverts the delivery time back to 9 days as soon as I go over 29 days. Is †here anyway to fix that?

    • This reply was modified 5 months, 1 week ago by xrm44.
    Plugin Author Sergio Milardovich

    (@milardovich)

    Hi @xrm44 , we couldn’t replicate the issue on our end, but could you please send us a screenshot or a test link? we can then gladly debug it. Thanks

    xrm44

    (@xrm44)

    Here is a link for one of my products
    https://www.xrmracing.com/product/meccanokart-universal-alignment-discs/

    Started a sale from today’s date to may 9th and set the preorder date to 2020-06-12 to be shipped as a example and its says 15 days To be shipped but should it say 45 days to be shipped?

    Plugin Author Sergio Milardovich

    (@milardovich)

    Thanks for your message! could you please fill in this support form so we can reach out to you and try to take a more detailed look? https://brightplugins.com/support/ please make sure to add your username from here, and we will reach out to you in order to fix this bug 🙂 thanks

    xrm44

    (@xrm44)

    Ok I submitted it thanks

    Plugin Author Sergio Milardovich

    (@milardovich)

    Hello @xrm44 we didn’t hear back from you, but we got a similar bug report from another user who sent us a video explaining what was going on, and we were able to replicate.

    We just released a new version of the plugin, where the issue should be fixed. You can just go ahead and update it, and it will do the trick.

    I will mark this issue as solved, but you can re-open it anytime. Thanks

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.