Support » Plugin: PPOM for WooCommerce » PPOM 18.3 update deletes PPOM fields

  • Resolved michaelb428ping

    (@michaelb428ping)


    Just to let you know — last week when the “PPOM for WooCommerce” plugin was updated from 10.2 to 18.3, the PPOM fields on our client’s Website disappeared. I had to recreate the fields again in order to restore them.

    I see that someone else (“PPOM value not showing”) had an issue with the 18.3 update, but for us the update deleted our PPOM fields.

    Thank you

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author N-Media

    (@nmedia)

    Hi @michaelb428ping,

    it’s because you have updated from VERY old version :(. Even we have migration scripts but you directly updated from 10.2 and I think it has almost 50+ updates in between.

    Sorry, 10.2 is a typo — the previous version we installed was 18.2, not 10.2.

    Plugin Author N-Media

    (@nmedia)

    Ok, we will investigate this issue. Thanks for the update.

    How was it solved??? I have the same issue with 18.3 🙁
    Maybe a matter of the woocommerce-settings?

    When clicking an image-option the page is refresh without keepig the data???

    Best regards, jens

    The only way I “resolved” the missing fields issue was to type the fields back in again.

    I’m sorry to say there wasn’t a way to restore the missing fields.

    Plugin Author N-Media

    (@nmedia)

    Hi @michaelb428ping,

    are PPOM fields are showing in the backend? or just unlinked from Product page?

    When I upgraded to 18.3, my entry on the back-end “PPOM Meta List” page was not there anymore. I had to make a new entry on that page, then add back my fields from the “Product Meta Basic Settings / Add PPOM Fields” page.

    Plugin Author N-Media

    (@nmedia)

    Ok, thanks for sharing. We will see this issue.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.