WordPress.org

Forums

Posts not showing (10 posts)

  1. Helsie
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi.

    Please bear with me in case I'm being really stupid.

    I am a new user to wordpress and wanted a blog on my domain. I downloaded wordpress, got it installed changed the css so it looks the way I want it to look and was generally rather pleased that it was so easy.

    Anyway, the default entry was there and I went to edit it and add my own post titled "hurrah." Now, according the log in page, there is one entry in my blog titled "hurrah" which is correct. However, when I go to look at it on my webpage, the original default entry is still there. I have refreshed the page so many times, tried different browsers and it's still showing up, even though I deleted it, and my "hurrah" post isn't showing at all.

    I'm going quite mad now as I can't figure it out. Why would this be happening?

  2. spencerp
    Member
    Posted 8 years ago #

    Best thing to do is, just delete the default post. You can do this under Manage => Posts.. Click the Delete option by the default article.

    Then, go to Write => Write Post /in the blog's control panel, and write up your own Post. Then, when you done with it.. click the Publish button.. see if that helps. =) ;)

    spencerp

  3. yosemite
    Member
    Posted 8 years ago #

    If you're on dial-up (you didn't say) then it could be a "speed" proxy cache showing the old page/post...

    These problems are almost always cache related. To verify, you can make a comment in your header.php similar to:
    <!-- BOO! -->

    Then refresh your page, and do a View Source on it. If you see BOO! in there I'll send cash to your home tomorrow.

  4. spencerp
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hmm...nice catch there Sam.. ;) =)

    I'll send cash to your home tomorrow.

    Could ya send me some anyway.. lmao!? I'm in dire need of it hahaha.. Just kidding of course.. =P

    spencerp

  5. Helsie
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi,

    Thanks for the help.

    Spencer, I tried what you said before and it didn't work. I just tried again anyway and it's still showing the "Hello World!" post.

    I also tried the Boo thing and the cache is fine.

    I'm realy confused.

  6. spencerp
    Member
    Posted 8 years ago #

    EDITED* Ok, I'm talking with her on MSN Messenger now, did a search for the Iframes, and giving her some thread links to read through, and Codex links.. ;) =)

    Didn't realize before, that she's using Iframes to draw WP into, on her site's index page. Also noting, that the general WP links on there, are not working at all.. I'm not a "pro" at this Iframe stuff.. so, anyone else out there with thoughts, suggestions and stuff lol!? =)

    spencerp

  7. spencerp
    Member
    Posted 8 years ago #

    UPDATE: For one to NOT know IFRAMES and combining with WordPress, I think I got it for her now.. [crosses fingers]..

    http://helsbels.net/

    Re-Uploaded the normal index.php file, that sits in the blog's directory folder, this one happens to be wordpress/

    In the default theme's files, removed these following call tags from the files:
    <?php get_header(); ?>
    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>

    Instead of the get_header call, at top of those files.. I just added this:
    <link rel="stylesheet" href="http://helsbels.net/style1a.css" type="text/css" media="screen" />

    For the IFRAME SRC, used this url:
    http://www.helsbels.net/wordpress/index.php

    I hope that covers everything lmao. And, I hope it's right..

    spencerp

  8. spencerp
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hmm..will have to figure out on how to style the, leave REPLY and COMMENTS stuff then.. =/

    spencerp

  9. yosemite
    Member
    Posted 8 years ago #

    Frames, bleh...

    Spence: I'll send you something tomorrow!

  10. spencerp
    Member
    Posted 8 years ago #

    Spence: I'll send you something tomorrow!

    Lmao! Ok.. I can't wait.. [rubs hands together].. hahaha

    spencerp

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic