WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Posts not displaying properly

[Resolved] Posts not displaying properly

  • I upgraded wordpress from 3.6 to 3.9.1, and all of the posts on the first page are behind each other, so noone can read them. The first 10 is like that, but the latest posts are displaying fine and are readable.

    Everything was fine before I upgraded. How can I downgrade back to 3.6? Or can you solve my problem, please?

    I’m not a programmer, so please, write everything down 🙂

    Thank you!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Or not post, but entry, I’m not sure… 🙁

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    – re-uploading all files & folders – except the wp-content folder and wp-config.php & root .htaccess files – from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

    I tried to disable all the plugins, but it became worse… 🙁

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Please continue with the other steps.

    I upgraded the theme and now it is flawless 🙂 thank you! 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Posts not displaying properly’ is closed to new replies.
Skip to toolbar