WordPress.org

Forums

User Submitted Posts
[resolved] Posts not being submitted (6 posts)

  1. Kic00
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi - we're using the latest version of the plugin on our Education site for this page:
    http://blogs.kqed.org/education/submit-your-story/

    When a story is submitted, nothing happens -- no error is thrown in the error log, no email is sent, and there is no post. The form refreshes and becomes blank.

    Any idea what might cause this behavior?

    https://wordpress.org/plugins/user-submitted-posts/

  2. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Normally the plugin works great, so I would guess that another plugin or script is interfering. To test, you can temporarily disable all other plugins and try a test post.

  3. Kic00
    Member
    Posted 10 months ago #

    It works in our development server but not in our production server, even with all of the same plugins activated in both places.

  4. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Then it follows that there is some other difference between the two servers..?

  5. Kic00
    Member
    Posted 10 months ago #

    It's possible that the varnish server we put in front of our live servers is the culprit.

  6. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Let me know if any further clues or other concerns about the plugin, and also thanks for the feedback.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

  • User Submitted Posts
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.