WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Posts appearing twice after post.php shows blank page

[Resolved] Posts appearing twice after post.php shows blank page

  • For a while now I have been having many problems with WordPress.

    Since a few days posts are appearing twice. This is what happens: I click Publish to publish the new post, and the browser starts loading. This takes a long time. If in another window I check my site the posts is there right away. The admin window takes about a minute to finish loading, and then returns a blank page. At THAT time when I go back to my site the post is there TWICE. So it is not published twice right away, but it takes a while as post.php is busy.

    Does anyone know what could be causing this?

    Thanks,
    Arthur

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Try changing the line:

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    to

    <?php while (have_posts()) : the_post(); $do_not_duplicate = $post->ID; ?>

    in your tmplate files.

    Thanks, but this doesn’t help. The duplicate posts are actually in the database with unique IDs.

    It looks like post.php is publishing them twice.

    PS: I have no plug-ins installed or made any mods. I have four different installations with the same host that all give the same symptoms: Dashboard broken, post.php gives blank page, RSS feeds don’t work, and duplicate posts.

    Anyone?

    These problems have now been resolved. It turned out that my host had upgraded to PHP 4.4.1 about a month ago when all the problems started. I found this out by running <?php phpinfo(); ?>

    They just upgraded to PHP 4.4.2 and all the problems are gone. :o)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Posts appearing twice after post.php shows blank page’ is closed to new replies.