Support » Plugin: Postie » Postie getaddrinfo fails for me

  • Resolved rickgravelin

    (@rickgravelin)


    Using 1.9.55

    Tried with tesst.kocvt.org using mail.kocvt.org

    fetch_mail: Connecting to mail.kocvt.org:993 (imap-ssl)
    pConnection: mailbox: INBOX
    Connecting via Socket
    Socket: tls://mail.kocvt.org:993
    Socket error: 0 – php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known ()
    fetch_mail: There was an error connecting to the server php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

    Trying to see if this plugin will work in our new website. Will donate if it does,

    Thank you for looking at this. God Bless

    • This topic was modified 1 year, 6 months ago by rickgravelin.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Wayne Allen

    (@wayneallen-1)

    Neither of these domains seem to exist according to https://mxtoolbox.com/

    Thread Starter rickgravelin

    (@rickgravelin)

    Well I went to mxtoolbox and ran the tests on mail.kofcvt.org and got a lot of errors. this is our hosting companies email server. Sunday I created an additional gmail address called sbknights7525Postie.gmail.com and tested this using the gmail protocals. I tested this with the mx tool just now and found very few errors. It was just missing a rejection policy(?)
    So I retested with this and get the following.

    fetch_mail: Connecting to IMAP.gmail.com:993 (imap-ssl)
    pConnection: mailbox: INBOX
    Connecting via Socket
    Socket: tls://IMAP.gmail.com:993
    Socket error: 110 – Connection timed out ()
    fetch_mail: There was an error connecting to the server Connection timed out
    doing postie_session_end

    I then tested this with the prefix recent: same results. God Bless Thank you for your insight!

    • This reply was modified 1 year, 6 months ago by rickgravelin.
    Plugin Author Wayne Allen

    (@wayneallen-1)

    Sounds like your hosting company doesn’t allow outbound connections on port 993 or you didn’t enable imap in Postie.
    https://postieplugin.com/getting-started/

    Thread Starter rickgravelin

    (@rickgravelin)

    I thank you for your time today. My following submission was asking a different question using adifferent set-up.

    I will look for another product at this point or just give-up.

    God Bless

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Postie getaddrinfo fails for me’ is closed to new replies.