Support » Plugin: Postie » Postie fetches emails, parses title, content is blank?

  • Have already tried toggling html/plain text as preferred.

    My one and only use case is forwarding emails I’d like to become posts, including links to whatever file(s) are attached to each email. Sometimes plaintext, sometimes html; however it comes to me in the first place.

    Running on Dreamhost shared hosting.

    http://wordpress.org/extend/plugins/postie/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
  • Ok, got text to show up by disallowing HTML in title and in body of email, but attachments are still not showing up.

    Checking CHMOD on the uploads directory…Permissions on the upload directory are 777. Attachment type is typically .docx or .pdf.

    What should I do to allow automatic upload and linking of attached files for each email?

    Thanks– Postie otherwise seems to be running great.

    Plugin Author Wayne Allen

    (@wayneallen-1)

    Please send a sample email to postie-test@devzing.com and I will see if there is something in the email that is causing Postie to fail in some way.

    Please do not forward the email as that can significantly change the internal structure of the email.

    I’m having the same issue. All I get is “TMPPOST” from all of my posts that come in with an email attachment.
    Text only posts show up.

    Plugin Author Wayne Allen

    (@wayneallen-1)

    @tigerv
    Please send a sample email to postie-test@devzing.com and I will see if there is something in the email that is causing Postie to fail in some way.

    Please do not forward the email as that can significantly change the internal structure of the email.

    Unfortunately, they come from another source. I’ll have to forward.

    Plugin Author Wayne Allen

    (@wayneallen-1)

    @tigerv
    Processing your email went fine.
    Please try turning on debug logging as described http://postieplugin.com/enabling-debug-output/

    I haven’t posted to my blog since 4 February (which worked fine). Today I’m trying to post but all that ppears (in my dashboard)is a draft message with the title tmptitle, the contents of which is the one word tmpPost.

    I have emailed the message to postie-test@devzing.com, titled Mildura.

    http://www.bmtgrad.info/HOMETOWNNEWS/wp-content/debug.log

    That file has a few good posts, 5 failed and 5 blank posts.

    Plugin Author Wayne Allen

    (@wayneallen-1)

    Thanks. I see 2 things going on here.

    The email don’t seem to have the standard headers in them which is causing problems trying to figure out who should be the post author.

    Additionally the database is timing out when the post is being written.

    Seems to have started occurring recently. Any plans to fix it again?

    Plugin Author Wayne Allen

    (@wayneallen-1)

    I never did anything to fix this. If you can tell me how to get these same emails sent to my test address I might be able to help.

    Did you find time to look at this:

    I haven’t posted to my blog since 4 February (which worked fine). Today (17 Feb) I’m trying to post but all that appears (in my dashboard) is a draft message with the title tmptitle, the contents of which is the one word tmpPost.

    I have emailed the message to postie-test@devzing.com, titled Mildura.

    Plugin Author Wayne Allen

    (@wayneallen-1)

    As of this point I don’t have anything to fix.

    Your email processes fine on my test system.

    I noted a couple of things in your log that had to do with your WP install and the emails coming in. If you can continue to send emails that don’t work to the test address I can look at them. But until I can see something that doesn’t work I don’t have anything to fix.

    Once again I tried to post via email. All that happens is that a draft post appears with the title tmptitle, the contents of which is the one word tmpPost.
    A copy of the post “Launceston” has been sent to postie-test@devzing.com

    I got simmilar issues, I fwd from rss streams. just sent you one to the testsystem, too.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
  • The topic ‘Postie fetches emails, parses title, content is blank?’ is closed to new replies.