WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Postie » [Resolved] Postie doesn't recognize gmail with 2 jpgs attached

[Resolved] Postie doesn't recognize gmail with 2 jpgs attached

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Wayne Allen

    @wayneallen-1

    What do you see if you click the “Test Config” button?

    Please send the message to test@postieplugin.com so I can see what is happening.

    I apologize for not responding sooner…

    I have a similar problem right now with an email with just a single jpeg image. I have forwarded the same message I forwarded to our Postie gmail account to test@postieplugin.com (Subject = “Fwd: Kankakee River near Shelby IN”). Here is the “Test Config” output:

    Postie Configuration Test

    Postie is in /var/www/html/wordpress/wp-content/plugins/postie
    Cron: On
    Alternate Cron: Off
    iconv: installed
    Warning! Postie requires that imap be enabled if you are using IMAP, IMAP-SSL or POP3-SSL.
    mbstring: installed
    Clock Tests
    This shows what time it would be if you posted right now

    Post time: 2014-09-03 11:59:39
    Connect to Mail Host
    Sucessful POP3 connection on port 995
    No waiting messages

    Plugin Author Wayne Allen

    @wayneallen-1

    Looking at your email Postie may be getting confused by all the dashes (-). Try setting the “Drop The Signature From Mail” setting to “No”

    The “Drop The Signature From Mail” setting is already set to “No”

    Plugin Author Wayne Allen

    @wayneallen-1

    My test system created a complete post based on the email you sent me so there is something else going on.

    Please make sure there is an email with this issue waiting to be posted then click the Run Postie (Debug) button and send the output to help@postieplugin.com

    Well, I have been playing around with Postie settings today to try and control how forwarded Gmail messages are parsed by Postie/Wordpress, and now the problem email with the jpeg image posts just fine.

    I changed so many things in the “Message” settings, I’m not sure what did the trick. My main problem now is that there are all sorts of <div> tags in the messages posted via Postie. Is there a document with clear instructions regarding the “Message” settings?

    I really appreciate your plugin and your help!

    Plugin Author Wayne Allen

    @wayneallen-1

    Thanks for letting me know.

    There isn’t great documentation currently. Postie 2.0 is in the works which will be a major upgrade and will have better docs.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Postie doesn't recognize gmail with 2 jpgs attached’ is closed to new replies.
Skip to toolbar