Support » Plugin: Postie » Postie didn’t add PDF

  • Resolved thop

    (@thop)


    Hi,
    I use postie a long time. It’s a great tool. Due to Corona we had a little break…
    Now I tried to process an EMail with an PDF attachment and it doesn’t work.
    Postie will lock in the EMail server, deletes the EMail but will genereat an TMPtitle only.
    If I send an EMail without attachment, everything will work.
    PDF Attachment didn’t work.
    I have got “application” as MIME type. If I remove “application” Postie will process the EMail right but without PDF
    Thanks for your help
    Thomas

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Thread Starter thop

    (@thop)

    I got this message:

    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    
    Please contact the server administrator at service@webmailer.de to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
    
    More information about this error may be available in the server error log.
    Thread Starter thop

    (@thop)

    I converted the original PDF with PDFcreator to a new one.
    Postie will process the new PDF but not the original one.

    After these i downloaded old PDFs I processed with Postie years ago. It didn’t work.

    summary
    Postie will process plain EMail, EMail with docx, EMail with PDF from PDFcreator
    Postie will NOT process EMails with PDF which were processed by postie in former times

    Plugin Author Wayne Allen

    (@wayneallen-1)

    This is likely an out of memory error. You’d have to check your php or webserver logs.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.