Support » Plugin: post2email » post2mail broken – Missing argument 3 for post2emailHELF::post2email_send()

  • adrelanos

    (@adrelanos)


    I do not see post2email anymore in the wordpress new blog post writing interface. It broke since a wordpress upgrade. This is from apache error log.

    [Wed Jun 29 13:57:20.043297 2016] [:error] [pid 8454] [client 127.0.0.1:36122] PHP Warning:  Missing argument 3 for post2emailHELF::post2email_send() in /var/www/blog/wp-content/plugins/post2email/post2email.php on line 70, referer: https://www.whonix.org/blog/

    I tried purging post2mail and re-installing it to no avail.

    How can I fix this?

    https://wordpress.org/plugins/post2email/

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    Pushing 1.3.1 to fix this 🙂

    adrelanos

    (@adrelanos)

    Thank you for looking into this!

    I am no longer getting this error, however I do not see post2email anymore in the wordpress new blog post writing interface. Neither it does post2mail.

    Plugin Author Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    I do not see post2email anymore in the wordpress new blog post writing interface

    I don’t know what that means… It was never IN the editor.

    https://wordpress.org/plugins/post2email/screenshots/

    That’s all it ever had.

    adrelanos

    (@adrelanos)

    So I must be wrong, I thought there was some “do not post2mail this blog post”. Never mind.

    Issue remains, post2mail no longer works even without any error messages in apache log. Any idea how to debug/fix that?

    Plugin Author Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    Hm. It emails for me in my tests. Can you check your email logs and see if it’s mailing?

    adrelanos

    (@adrelanos)

    It does not appear in the e-mail logs.

    Plugin Author Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    Allrighty. I’ll dig into this over the weekend.

    Oh core, what did you do to break things…

    adrelanos

    (@adrelanos)

    Have you had a chance to look into this?

    Plugin Author Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    Yes, but no solution. In SOME cases it doesn’t send 🙁

    Plugin Author Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    Okay so I cannot figure out why this is happening. As there are only 40ish users of this, I’ve had the plugin closed. It’s still up on Git, but it’s just _broken_ and I’m not sure why 🙁

    That is a shame. Thank you for your efforts!

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘post2mail broken – Missing argument 3 for post2emailHELF::post2email_send()’ is closed to new replies.