WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Post won’t display properly on my blog

Post won’t display properly on my blog

  • My latest post won’t display properly on my blog. When I hit preview the title will show up but not the content of the post.

    When I hit publish the part before the read more tag will show on the front page but when the read more tag is clicked it only shows the title.

    If I remove the read more tag none of the content is displayed.

    I have emptied my cache and logged out and in to no avail.

    My blog can be found at Nutrition and Physical Regeneration

    I would appreciate any help.

    Thanks!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • your post has unclosed tags and other errors

    Thanks for that. This is all very strange as I saw this last night when I ran my feed validator. Essentially what it is telling me is that the code I use for my Amazon ads and the Smart YouTube plugin code doesn’t work, even though this code is in nearly every other post on my site.

    Any thougts?

    Removing the code one at a time I have discovered the problem occurs when I insert an image via the wordpress editor. I take the image out and everything works fine. I reinsert the image and the post does not display. Strange.

    Try doing a fresh manual install of 2.8.4 by completely deleting wp-admin and wp-includes folders.

    I also strongly suggest you do the same with any plugins in question…especially those relating to money making activities and images.

    Well hopefully I won’t have to do that since it seems to be isolated to one post. I just added a new post with images and there seems to be no problem. I did notice however that my problems seem to have started when I submitted my RSS feed to a number of directories. Could be a coincidence but I also noticed at the same time my feed stopped instantaneously updating.

    Thanks for the advice. I am going to put up a couple of more posts and then I will report back.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Post won’t display properly on my blog’ is closed to new replies.
Skip to toolbar