WordPress.org

Forums

[resolved] Post via Email (3 posts)

  1. WingPilot
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi!,

    I have my "post via email" working now but there is one more thing I would like it to do that it's not doing. When I write my email to my secret email for posting to my blog I would like for it to automatically show up in that category I've chosen as default. But mine all go into the correct directroy but they are "Pending" and then I have to log in and "Publish" them for them to show up. I am using the automatic wp-mail.php feature but it's useless if I can't send an email and have the post show up right away instead they all go to a pending state.

    Can this be changed from going to a "Pending" state?

    Thanks!

  2. WingPilot
    Member
    Posted 6 years ago #

    Well, Forgive me... I should have searched this problem here before.

    I found the problem in another post here in the forum.

    My problem was that I was emailing from an account that did not match my email account in my WordPress account. As soon as I made it match everything worked fine... Posted on its own. etc.... Yahoo! This will make it so much easier to make quick posts when I'm away,, etc...

    Cheers!

    David W.

  3. mightym@x
    Member
    Posted 6 years ago #

    I had problems with this but found out it was because I was trying to text my post in to the email account I set up for posting from. I found a helpful explanation here http://sinacism.com/2009/04/18/texting-to-post-now-works/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic