Support » Fixing WordPress » Post via e-mail not working

  • Resolved nunovo

    (@nunovo)


    I have WP set up on my domain account, and haven’t used the Post via e-mail for months. But now that I started again, the posts are only getting to my mailserver, not to WordPress. I’m guessing that there may be a config setting that needs tweaking.

    Is this something that that can be fixed fairly easily?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    I wish it did!

    Unlike rbr451, I haven’t set up a parallel account like that.
    Every post I’ve sent just sits on my ISP server until I open up the webmail client and delete it.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Sorry if I’m stating the obvious but have you double checked all of the settings in Admin/Settings/Writing/Post by email?

    Checked through http://codex.wordpress.org/Blog_by_Email ? Especially Step 3, Testing and Troubleshooting sections.

    I double checked in the sense that I went through each of the steps outlined on the /wp-admin/options-writing.php page of the blog concerned. Then did it all again with a different account – which failed as well. Then did it again on a wordpress-hosted blog – which was successful.

    The page you’ve pointed to is more complex, but I will work through it and hopefully find the missing item that way.

    Fixed.

    Two things:
    1) the login name requires the addition of domain info, e.g. @domain.net
    2) activation.

    I opted for the iframe/footer/refresh mode.

    Both of these could be mentioned in the options page, no?

    So an appreciative thanks to you for the pointer to the Blog_by_Email Codex page.

    Omar Nassef

    (@omar-nassef)

    Dear All
    I followed your advices and made a big Iframe to see the message, I got:
    Author is avc@avcit.net
    Author: 1
    Posted title: testing in large Iframe
    Mission complete. Message 1 deleted.

    The Auther is correct
    The message title is correct
    BUT WHY WAS IT DELETED ?? Besides not directed to the assigned Category?

    HELP NEEDED

    Thanks

    Omar Nassef

    (@omar-nassef)

    OK done
    I’m sorry for disturbing you all.. The email messages were sent and pending.!
    Thanks

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Post via e-mail not working’ is closed to new replies.