Support » Plugin: Postie » Post type doesn't work

  • Resolved bjornh1977

    (@bjornh1977)


    According to the help I can set a post type:

    Post type

    You can specify the post type by including it as the first part of the subject E.g. post type//real subject

    However, when I use “image//Nice photo of something” it still is posted as standard post. Maybe I’m doing something wrong? Anyone got any idea?

    Thanks
    Björn

    http://wordpress.org/extend/plugins/postie/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • It has also stopped working for me.

    Plugin Author Wayne Allen

    (@wayneallen-1)

    “image” is not a post type unless you have specifically added it. More typically “Image” is a post format which was introduced in WP 3.1

    I think what you really want is Postie to support “Post Formats” and that seems like a good idea to me as well.

    Hi Wayne,

    I guess I misunderstood. I thought format and type was the same thing. Indeed I’m actually talking about post format. What is a post type then though?

    Well it would be great if post format could be set from mail. I’m using a theme where the post format is really important (www.bjornsblog.nl)

    Best regards,
    Björn

    Plugin Author Wayne Allen

    (@wayneallen-1)

    Nice photographs!

    Yes, I am planning on adding this as a feature soon.

    Thanks 🙂

    I just moved the blog to Tumblr. Less features, but also less headache.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Post type doesn't work’ is closed to new replies.