Support » Plugin: WordPress Infinite Scroll - Ajax Load More » Post type: attachment working correctly in Chrome only

  • Resolved intelektual

    (@intelektual)


    Hello, created a shortcut

    [ajax_load_more id=”galerka” container_type=”div” posts_per_page=”8″ post_type=”attachment” taxonomy=”media-category” taxonomy_terms=”galerie” taxonomy_operator=”IN” post_status=”any” scroll=”false” images_loaded=”true” button_label=”Načíst další” button_loading_label=”Načítám další…”]

    But it works correctly just in Chrome. Other browsers seem to ignore some features – the most significant is to load 8 images. They load just 4 and pretend there are no more images with the given category (galerie). Any ideas, pls?

    http://stedrazrna.hd-production.cz/galerie/

    (dont mind the formatting, this is work in progress)

    Thanks very much for any help.

    Tom

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    Hi @intelektual,
    I’m seeing 4 posts in both chrome and firefox.
    Might be an issue because you are logged into WP Admin in chrome?

    With attachments you need to pass in the parent post id using the custom_args parameter.
    https://connekthq.com/plugins/ajax-load-more/examples/attachments/#shortcode

    Hope this helps!

    Hello, @dcooney
    sorry, still no go. Good remark about the login 🙂

    Edit:
    But – I do not understand the way the Attachments work. Should I create a post with standard gallery and then copy your shortcode (and replace the parent post ID with the ID of the gallery post) and paste it into other page? This did not work.

    First of all I would like to take advantage of automation – I have several images in Media Library with a category name “galerie” and I would like to be able to show via ALM plugin only those images. And this option is not covered with the shortcode you provided.

    Thanks VERY much again, sorry for the inconvenience,
    Tom

    • This reply was modified 2 years, 5 months ago by  intelektual.

    OK, I ALMOST got it 🙂

    Copied your repeater, copied and modified the shortcode, created a post with images attached, pasted the shortcode to a different page and now I have all the images attached in the special post shown in the page with the shortcode.

    But I need to filter and show only images with a certain image category. So I added the shortcode parameters ” taxonomy=”media-category” taxonomy_terms=”galerie” taxonomy_operator=”IN” ” and nothing shows up.

    Any ideas on that, please?
    Thanks again

    Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    Is media-category the taxonomy for the media library?

    screenshot

    http://stedrazrna.hd-production.cz/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot-2017-06-13-21.55.30.png

    Should be, I guess

    • This reply was modified 2 years, 5 months ago by  intelektual.

    Just wondering whether this topic has any sense anymore: is there any possibility to avoid “the middleman” parent post and load files directly from the Media Library without the need to attach image into that post?
    Thanks again

    Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    Yea, the category isn’t working because its not a gallery cat, it’s a post category.

    I’d likely suggest using Advanced Custom Fields gallery field and then the ALM ACF extension.

    Like this -> https://connekthq.com/plugins/ajax-load-more/examples/advanced-custom-fields/gallery/

    Ok, understood.
    Thanks very much for quick responses!
    All the best and thanks for great plugin.
    Tom

    Hi @dcooney,

    I like the way your plugin works.
    It’s very flexible and developer friendly.

    I thought it was the only solution that would fit my needs.

    I “tag” some images when I upload them to my site and then I need to be able to retrieve only those images that are tagged with a particular word.

    It works perfectly on Chrome on my desktop, but it doesn’t show any images on Firefox or on mobile ( Iphone and Galaxy )

    Would there be any chance of solving this issue ??

    Thank you very much for your support and for your great plugin.

    Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    Hi @miguelangeltorresfp,
    This is likely because you are logged into the WP Admin in Chrome?

    With attachments you need to make sure you add the post parent ID as seen in the example here.

    I don’t think you can actually load attachments without this post parent parameter.

    @dcooney
    Solved the problem with The Grid plugin without the necessity for parent post.

    Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    @intelektual Are you using it with ALM? Or just standalone? Cheers!

    @dcooney I use both plugins – for posts I use ALM, but for this particular case with attachments I use The Grid standalone – http://www.stedrazrna.eu. The Grid case is the section “Galerie”, the rest is ALM

    Yes @dcooney, you’re right, I tested it without being logged and it doesn’t load any images.

    There are other plugins like “The grid plugin” or “Visual Composer” that let you load images filtering them by custom taxonomies, but I don’t know any one that let you change the taxonomy term dynamically.

    Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    @miguelangeltorresfp,
    Right, because ALM using Wp_Query which you cannot use to query media library items without a post parent ID.

    This is a tough one…

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘Post type: attachment working correctly in Chrome only’ is closed to new replies.