Support » Plugin: Simple Taxonomy Ordering » Post Tags No Longer Display

  • Resolved Global River

    (@mikegr12)


    Hi,
    I’ve been using this plugin without issue for a long time on a number of different sites. But I have noticed that recently the tags do not show on my post single pages. If I deactivate this plugin the Tags show up again.
    I’m just using the standard code for tags ie: the_tags();

    I have tried with post tags enabled and disabled on the plugin settings but still nothing shows until I deactivate this plugin.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Contributor yikesitskevin

    (@yikesitskevin)

    Hi @mikegr12,

    Is this happening for all of your sites using the plugin or is there only one (or a few?) where the_tags() is no longer working? I think I know what the issue is and am working to resolve it now.

    Let me know,
    Kevin.

    Yes, this is happening on all of the site I have used this plugin.

    Plugin Contributor yikesitskevin

    (@yikesitskevin)

    Hmm. If it’s happening on every site I am not sure I fixed the issue. However, there was a scenario I was aware of where any call to the_tags() or similar functions was returning empty and I just fixed and pushed that (v1.2.5). Update to the newest and let me know if it’s fixed.

    Hi Kevin,

    Thanks. That looks like it’s done the job perfectly. All the sites I’ve checked so far are now working again.

    Great Work!

    Plugin Contributor yikesitskevin

    (@yikesitskevin)

    Woohoo! 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Post Tags No Longer Display’ is closed to new replies.