Support » Plugin: postTabs » Post Tabs stopped working

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Thread Starter lpedante@gmail.com

    (@lpedantegmailcom)

    To clarify, it has stopped working in Google Chrome. I just updated to WordPress 3.9 today, but I believe the tabs stopped working in Chrome prior to this. Just checked in Firefox and it works fine. Any help would be so appreciated. Thanks

    Plugin Author Rodrigo Primo

    (@rodrigosprimo)

    I’ve tested the URL you provided on Chrome and I can browse through the tabs without any problem.

    I’m running Chrome version 34 on Linux. Which version and OS are you using?

    I have also noticed that the issue only seems to affect Google Chrome (Version 35.0.1916.153 ), and remember, this is only on one of two very similar websites. That is, they both work fine in Internet Explorer (Version: 11.0.9600.17126), but only one works properly in Google Chrome.

    Thread Starter lpedante@gmail.com

    (@lpedantegmailcom)

    I just updated the Posttabs and continue to have the problem in Google Chrome. I’m using Chrome Version 35.0.1916.153 m, WordPress version 3.9.1, Posttabs Version 2.10.3. Can either of you advise? Thanks!

    Plugin Author Rodrigo Primo

    (@rodrigosprimo)

    I’ve tested again with Chrome 36.0.1985.125 on Linux, Windows and Mac and the tabs are working. Can you try with the newest version of Chrome? Are you still having this problem?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Post Tabs stopped working’ is closed to new replies.