WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Post not showing, only warning……….

Post not showing, only warning……….

  • Hi,

    i`m having problems when posting something. I get the following errors instead of the post? After te line stand the locatian and line which I have removed.

    Warning: explode() expects parameter 3 to be long, string given in
    Warning: array_pop() expects parameter 1 to be array, null given in
    Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in

    What could be wrong?
    Probably something in the setting in the FTP or ……

    Please let me know if somenone knows the problem:)

    Tom

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Moderator Jose Castaneda

    @jcastaneda

    THEME COFFEE MONKEY

    What theme are you using?

    avada theme, themforest:)

    Moderator Jose Castaneda

    @jcastaneda

    THEME COFFEE MONKEY

    Unfortunately you will have to seek help from themeforest then. 🙁 Premium themes are not supported here.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    What happens if you use the default 2012 theme?

    🙁 to bad, I thought i could ask any question in here:)
    but thansk anyway for the quick reply!

    Moderator Michael

    @alchymyth

    Forum Moderator

    please post the full text of those warnings; this might point out where the error is coming from.

    temporarily switch to the default theme Twenty Twelve to check if the error is theme related.

    also, temporarily deactivate all plugins to see if the error is caused by one of the plugins.

    if it is a theme problem, you will need to contact the theme’s developer for support.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Post not showing, only warning……….’ is closed to new replies.