Support » Fixing WordPress » Post Images Won't Show On FireFox or IE

  • napps126

    (@napps126)


    I really am confused as to whats going on.
    I recently re-installed the database. It works fine in Google Chrome.
    In IE it won’t even show any type of media. please help

    URL: http://www.iblog126.com

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    I do see all your images in IE8, IE7, and IE9. What version of IE are you running where you can’t see the images?

    Can you point to a specific image that is missing in that version of IE and give me its file path? (right-click on it in Chrome and copy/paste the link)

    Are you running any type of security settings in IE that might block images?

    You are missing your header image, which is being references as this, but does not exist:

    http://iblog126.com/images/headerlogo.png

    napps126

    (@napps126)

    I’m sorry. I think with IE it was a setting I had it on.
    As far as Firefox, it’s definitely not showing. I’ve tried 3 other computers with Firefox and it won’t show.

    the banne is just missing period. I’m waiting for the graphic designer to complete it.

    Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    As far as Firefox, it’s definitely not showing. I’ve tried 3 other computers with Firefox and it won’t show.

    What specifically are you referring to that won’t show in Firefox?

    Is there still an issue you need help with?

    napps126

    (@napps126)

    The Post images won’t show on firefox. every image that is uploaded to wordpress for a post won’t show when using firefox.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Confirmed using Firefox 3.6.16. The images are present but it looks like something is stopping them from being displayed. Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the Twenty Ten theme to rule out any theme-specific problems.

    resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    lockettpots

    (@lockettpots)

    The problem is that floats are not being cleared. IE treats floats differently thats why it works in IE.
    To get it to work in other browsers (the right behaviour) find

    .fullbox .post_content {
        color: #666666;
        display: block;
        font-size: 12px;
        margin: 0;
        padding: 0 15px;
        text-align: justify;
    }

    and add clear:both;

    I think that should fix it

    napps126

    (@napps126)

    @lockettpots THANK YOU SO MUCH SIR!!! It definitely worked! And everyone that attempted to aid me thank you for your time

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Post Images Won't Show On FireFox or IE’ is closed to new replies.