NextScripts: Social Networks Auto-Poster
[resolved] Post fails to post to FB, followed by a weird error when I try to manually post (4 posts)

  1. schobeleth
    Posted 1 year ago #

    Hi guys.

    I wanted to thank you for such a brilliant plugin. It saves me soooooooooooooo much time when it comes to correctly posting the right image with the right information on my website's official facebook.

    However, now I'm getting this curious error with any posts that I try to manually post to FB, as the auto posting has been mysteriously broken:

    Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-06-06 00:41:34 [Error] => An unknown error has occurred. )

    Suggestions? A potential conflicting plugin?


  2. NextScripts
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The answer is in the FAQ - #4.3:

  3. schobeleth
    Posted 1 year ago #

    I see what you mean now, but the error was simply:

    Could not retrieve data from URL.

    I have no hotlink protection on my images for my site so... this doesn't really tell me anything :( It suddenly stopped working after the last update, when it worked perfectly fine before. Should I just uninstall/reinstall for safe measure?

  4. schobeleth
    Posted 1 year ago #

    Ok this is weird.

    I think it was the hotlink protection - as when I took it off, it wouldn't work, but when I waited a bit and submitted another test post, it worked. Hmmm, I'll have to figure out how to provide an exception for FB.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextScripts: Social Networks Auto-Poster
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.