Support » Plugin: Gutenberg Blocks – Ultimate Addons for Gutenberg » Post Carousel not working

  • Resolved edjarrett

    (@edjarrett)


    I am using a Post Carousel on a page with 5 posts. In the editor it works fine. But when I view it on Chrome I just have a static set of 5 posts, 3 on one line and 2 on the next. Is there a trick to making this work?

    Thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Vrunda Kansara

    (@vrundakansara-1)

    Hey,

    I suspect that a theme/3rd party plugin on your website might be adding the defer attribute to the js while it gets loaded. – https://cl.ly/a52d52fe717b

    This loads the script later than it should actually have been loaded.

    To clarify your doubts regarding it, you can refer – https://bitsofco.de/async-vs-defer/

    You need to exclude the jquery link to see Carousel Working.

    I hope this clarifies your doubt.

    Regards,
    Vrunda Kansara

    It indeed the Autoptomize plugin that is causing the problem. What js script do I need to exclude from it’s optimization? I didn’t see an obvious candidate when looking at the source for the page.

    It appears like slick.min.js is the JS file I need to exclude. Thanks for pointing me in the right direction.

    Plugin Author Vrunda Kansara

    (@vrundakansara-1)

    Hey,

    I am glad things got sorted for you.

    Regards,
    Vrunda Kansara

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Post Carousel not working’ is closed to new replies.