Support » Fixing WordPress » post and page titles missing… wp 3.6 2013 theme

  • Resolved Native Imaging

    (@native-imaging)


    Hello. Not sure if anyone else has had this issue with WP 3.6 2013 theme. I recently installed wootumblog, and my page and post titles are missing in the front end html markup. im not 100% sure its wootumblog, but ive tried deactivating all the plugins for the site, as well as reactivating the theme, but still no luck. Ive checked the posts and pages and they are there, but are not printing on the front end…

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • WPyogi

    (@wpyogi)

    Forum Moderator

    Do the titles show up when the plugin is deactivated? If not, what about deactivating ALL other plugins?

    Yes. page and post titles are still missing after all plugins are deactivated. I could try again and do a hard refresh, but im wondering if something happened to the sql when using tumblog. it was about that point i noticed the titles missing, but not 100% sure.

    WPyogi

    (@wpyogi)

    Forum Moderator

    Link to your site? Definitely clear any caching on your site and browser.

    Sure. Here’s the link to one of the blog categories. http://monsterflooring.biz/category/installations/
    It’s actually just the blog titles, not the page titles.

    I’m looking into the SQL to see if I notice anything strange… currently, all of the plugins are disabled.

    WPyogi

    (@wpyogi)

    Forum Moderator

    I see this:

    <h1 class="archive-title">Category Archives: Installations</h1>

    Is that not the blog title? What if you change to an unmodified twentythirteen theme?

    Yes, that is the post category title and description..
    <h1 class="archive-title">Category Archives: Installations</h1>

    I reactivated the unmodified 2013 theme, but still no post titles are showing…

    I’m going to try and remove some plugins that are getting chucked out. Hopefully most will remove their tables, but I definitely need to clean them out anyways. At this point, I’m leaning that direction since with the 2013 default theme and plugins deactivated, I would assume that is whats causing the bug.

    WPyogi

    (@wpyogi)

    Forum Moderator

    Seems to be missing the entire entry-header div –

    <header class="entry-header">
    <div class="entry-thumbnail">
    <h1 class="entry-title">
    <div class="entry-meta">
    </header>

    Yeah, its very strange. I’ve never seen this before, and I usually use the same scripts and plugins. I removed any plugins that aren’t being used anymore. I also repaired and optimized the sql tables without receiving any errors.

    Oh, I got it!!!!!

    Now I feel dumb… An old user (now removed from the site) had changed the post formats to “Aside”…. Setting it back to “Image” brought the titles back. So sorry for bothering. I actually never used the “Aside” format and was unaware that it hides the entry-headers…

    Thank you so much for you help!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘post and page titles missing… wp 3.6 2013 theme’ is closed to new replies.