WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Possible pagination bug, not sure if to report it

Possible pagination bug, not sure if to report it

  • I thought of reporting the bug, but Codex suggests asking some specialists before doing so 🙂

    Here is a workflow that lead to a possible bug.

    I created a page using a custom template and saved it (the slugname of this page was news and the permalink structure was – http://sitename/%postname%). In this template I use a new WP_Query object to get the posts from a custom post-type and I wanted to have pagination for these posts as well.

    The loop went on nicely, I got my posts and the pagination worked well for the rest of them. Everything was good, but when I changed the slugname of this page from news to say ournews – paginations breaks… I get a 404 on the second page onwards. When changing it back to news – it works 🙂 It looks like wordpress somehow memorizes the ‘original’ slugname and is unwilling to paginate when this slugname is changed.

    Summary of the bug: pagination of custom post-type posts breaks after changing the slugname of the page they are shown on.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Moderator keesiemeijer

    @keesiemeijer

    Have you tried re-saving your permalink structure under Settings Permalinks

    Also try:

    – flushing any caching plugins you might be running, as well as server and/or browser caches.

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Possible pagination bug, not sure if to report it’ is closed to new replies.