WordPress.org

Forums

Aesop Story Engine
[resolved] Possible Conflict with Post Thumbnail Editor plugin (4 posts)

  1. Christine
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there-just testing a few things on a dev site and I noticed that if I have Post Thumbnail Editor plugin active it stops the aesop modal working properly when you click add component in the editor.

    Just to let you know.
    Thanks.

    https://wordpress.org/plugins/aesop-story-engine/

  2. Nick Haskins
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ok thanks. closing this thread and logged the bug here:

    https://github.com/bearded-avenger/aesop-core/issues/40

    Follow that topic for updates.

    Thanks!
    Nick

  3. Nick Haskins
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    After looking into this, there's not much I don't think we can do. That plugin has JS loading that is targeting the modal without any namespacing.

    http://plugins.svn.wordpress.org/post-thumbnail-editor/tags/2.3.0/js/snippets/pte-fix-thickbox.js

    $('#TB_iframeContent').width(W).height(H - 75 - adminbar_height);
    tbWindow.css({'margin-left': '-' + parseInt((( W ) / 2),10) + 'px'});

  4. Christine
    Member
    Posted 1 year ago #

    No problem- my solution- deactivate the Post Thumbnail Editor plugin.
    I'll post this on that plugin's support forum in case the developer wants to look in to it though, it may help fix the problem.
    Thanks for looking into it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic