Support » Theme: Virtue » Portfolio items do not work in the bottom component

  • Hello VIRTUE does not work when I want to show the portfolio items in the bottom column component in the picture column.
    Only recent posts are working.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 19 total)
  • hannah

    (@hannahritner)

    Hi,
    Sorry, I’m not sure what you mean. What exactly is not working? Could you clarify? By looking at your site it seems things are working as they should.

    Hannah

    Thread Starter mustafa dertli

    (@mustafa-dertli)

    Now you can look at the bottom notebook.

    Thread Starter mustafa dertli

    (@mustafa-dertli)

    Click the link for the Hello screen displays.
    http://iktisatnet.blogspot.com.tr/2018/04/footer.html

    Can you replace the images with the portfolio widget so that I can test?

    Thanks,
    Kevin

    Thread Starter mustafa dertli

    (@mustafa-dertli)

    WIDGET BETWEEN THE PORTFOLIO

    Try clearing your site’s cache. I’m seeing two different sets of footer widgets depending on which page I’m viewing. Is this a part of your child theme changes?

    Also be sure that you’re assigning a featured image to your portfolio posts.

    If none of this works, activate the parent theme and let me know if the posts display correctly.

    -Kevin

    Thread Starter mustafa dertli

    (@mustafa-dertli)

    I made all your suggestions. But it does not work.

    The widget is working properly on my site, so it’s either a plugin conflict, or an issue with your child theme. Did you clear your site’s cache after you activated the parent theme?

    Have you tested your active plugins by deactivating one by one, also clearing your cache each time, to see if the issue goes away when a certain plugin is OFF.

    I’ll send this to the theme developer for some feedback.

    -Kevin

    Would it be possible for you to update to version 3.2.0 of the theme?

    Please make sure to clear “WP Fastest Cache”

    Can you tell me what files you are editing in your child theme?

    Thread Starter mustafa dertli

    (@mustafa-dertli)

    Hello there
    1. I activated the parental theme.
    2. I disabled all attachments and cleaned the front memory.
    3. However, the VIRTUE picture frame under the heading PORTFOLY in the footer does not work.

    2. I disabled all attachments and cleaned the front memory.

    I’m sorry I don’t know what that means? Can you clarify that?

    Also is it possible for you to clarify my three requests?

    Would it be possible for you to update to version 3.2.0 of the theme?

    Please make sure to clear “WP Fastest Cache”

    Can you tell me what files you are editing in your child theme?

    Thread Starter mustafa dertli

    (@mustafa-dertli)

    Hello there
    1. Theme in version 3.2.0
    2. I cleaned the front memory.

    3. cilld temp

    http://iktisatnet.blogspot.com.tr/2018/04/child-temp.html

    Hmm, ok well You can see this working on the demo here: http://themes.kadencethemes.com/virtue/

    I’m not sure what your site is doing differently.

    Do all of your portfolio posts have a featured image set?

    What happens when you select a portfolio type?

    Have you tried deactivating all your plugins?

    Thread Starter mustafa dertli

    (@mustafa-dertli)

    Hello there
    1. I disabled the plugins.
    2. I cleaned the front memory.
    3. All my portfolio messages have a feature set
    4. I only work when I choose a portfolio type.
    https://beylikduzutesisatci.org/

    I only work when I choose a portfolio type.

    Does this mean it does work when you select a portfolio type? And doesn’t when you select all?

    When you clear your cache what does that mean to you? Because I still see cached items from hours ago? Are you going into the plugin settings and making sure everything is cleared?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 19 total)
  • The topic ‘Portfolio items do not work in the bottom component’ is closed to new replies.