Support » Plugin: WPD Beaver Popups » Popups partially stopped working after update to 1.0.10

  • Resolved reinholdreis

    (@reinholdreis)


    Footer created in Beaver Builder, inserted with Beaver Themer, with two smart buttons from PowerPack that open 2 different WPD Beaver Popups. One popup contains a BB html module for a heading and a caldera form styled with powerpack caldera form, that popup never showed up. The second popup contains a BB html module for a heading, a BB photo module and a caldera form styled with powerpack caldera form, that popup showed up on every page, but not on the home page. 4 other PowerPack smart buttons that opened popups with only a BB html module for a heading and a BB text module stopped working as well.

    WordPress 4.9.6, Beaver Builder 2.1.2.2, Beaver Themer 1.1.2, Caldera Forms 1.6.3, PowerPack 2.6.3, WPD Beaver Popup 1.0.10. All other plugins deactivated. All caches cleaned.

    Reverting to 1.0.8 solved the problem. Obviously the 1.0.10 has an error. For me it´s fine now, I only wanted to report.

    It´s a dev site, I can not grant access information.

    By the way, twice in 6 month all the popups disappeared, I did not see any reason, copying from a local site using WordPress Exporter/Importer solved it.

    Happy hunting!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author smarterdigitalltd

    (@smarterdigitalltd)

    Hi @reinholdreis

    Thanks for the info, although I won’t be able to check too much without seeing it myself. Can you take a backup of the site (files + database), zip it up and send to me via wpdevelopers.co.uk/contact

    Thanks!

    Plugin Author smarterdigitalltd

    (@smarterdigitalltd)

    Hi @reinholdreis

    Someone was able to send me their site backup, so I was able to fix and push an update.

    Hi, Doug,

    thank you for your offer to help!

    Before acting, view your update, installed it on two sites, and everything works fine! Great!

    Thank you for fixing it!

    Best regards, Reinhold.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Popups partially stopped working after update to 1.0.10’ is closed to new replies.