WordPress.org

Forums

Gravity Forms: Notification Attachments
[resolved] Popup not triggering (7 posts)

  1. saxonycreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, when I go to attach a file and click the Attachment button, it doesn't do anything. It just takes you to the top of the page. I turned on wp-debug and it's clean. I also temporarily disabled firewall plugins to see if this would resolve the conflict but it didn't. How do I fix? I appreciate your help!

    https://wordpress.org/plugins/gravity-forms-notification-attachments/

  2. Timothy Wood
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Can you look at the page in chrome with Developer Tools active and see if there are any JavaScript errors in the console?

  3. saxonycreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the reply! There's a warning that says event.returnValue is deprecated. Please use the standard event.preventDefault() instead but does not give a line number. The rest of the items are suggestions related to Gravity Forms' use of the term dpi:

    Consider using 'dppx' units instead of 'dpi', as in CSS 'dpi' means dots-per-CSS-inch, not dots-per-physical-inch, so does not correspond to the actual 'dpi' of a screen. In media query expression: print, not all, (-webkit-min-device-pixel-ratio: 1.25), (min-resolution: 120dpi)

    There's no specific console error when I click the 'Add Attachment' button. Thoughts?

  4. Timothy Wood
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That's odd you do not have any js error. I still have not been able to replicate locally. If you don't mind emailing me credentials for your site where I can take a look directly and see what might be causing a conflict on that specific page in the admin?

  5. saxonycreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    No prob, let me know where to email you. Thanks.

  6. Timothy Wood
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    oh derp forgot to add it in the comment. Tim [at] imaginesimplicity.com

  7. saxonycreative
    Member
    Posted 11 months ago #

    All good now, man. Thanks for all your hard work!

    If this happens to you, try updating everything to the latest version, re-uploading the plugin files, and taking GravityForms out of no-conflict mode (in GravityForms settings). Some combination of this worked for me. Now it works great!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic