Support » Plugin: WP Popups - WordPress Popup builder » Popup not showing

  • Stamatovski

    (@stamatovski)


    I use the plugin for almost a year and recently it stopped working. When I click only the black overlay appears and no popup. You can check here – http://borka.org.mk/kovid19/ clicking on the bottom two images in the sidebar.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Damian

    (@timersys)

    Hi @stamatovski there is some html issue in your site. Most of the header it’s being printed in the body. That means something it’s wrong, either. a plugin or something in your theme is breaking things.

    I would try deactivating other plugins to see which one it’s causing the issue. Could be popup content also if some html is not closed properly, you will need to try deactivating things until you find out why html is printed in the wrong place.

    Thread Starter Stamatovski

    (@stamatovski)

    Now that you have pointed out I found out that it is ‘All in one SEO’ plugin causing the problem. I didn’t have any other issues and haven’t noticed… I will contact them. Thank you. 🙂

    Thread Starter Stamatovski

    (@stamatovski)

    Here is their response:

    ‘ I’m pretty sure this is an output buffering conflict. In the next release of AIOSEO we’re adding a filter that can fix conflicts like these.

    The update should be going out next week.’

    🙂

    Thread Starter Stamatovski

    (@stamatovski)

    There is new problem now – after updating today the plugin broke the website. instead of the website this message is displayed: ‘Composer detected issues in your platform: Your Composer dependencies require a PHP version “>= 7.2.0”.’ and this instead of the admin – https://i.ibb.co/DfJMt7g/Screen-Shot-2021-03-04-at-21-48-57.png Please help. :/

    Plugin Author Damian

    (@timersys)

    Hi @stamatovski when do you get that message? When you activate wppopups¿

    Thread Starter Stamatovski

    (@stamatovski)

    When the plugin is active and I try to access the website, the whole website is not available, just that message. :/

    Plugin Author Damian

    (@timersys)

    Hi @stamatovski
    If you deactivate wpopups it works?
    If you check the server error log it gave any other error?

    Thread Starter Stamatovski

    (@stamatovski)

    Yes. But I have to change the name of the plugin folder so it can deactivate itself and then the page is available again. As soon as I reactivate the plugin, the page is unavailable again and just that message is displayed.

    Nothing in the error log.

    😮

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.