Support » Plugin: LiteSpeed Cache » Pop up not working for non logged in users

  • Resolved flyingmachines

    (@flyingmachines)


    Elementor Pop up not working for non logged in users, when we disabled the Lite speed cache it started working, can anyone help with this?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    this sounds like a configuration issue , if you use default setting , how does it go ?

    Thread Starter flyingmachines

    (@flyingmachines)

    Thanks, I reset to default and problem solved.
    but for website speed we need previous settings, can you figure out which settings affecting it?

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    please try enable them back one by one , or few by few , see which option breaks it , then we will see what to do next

    but most likely , I think should be related to JS option or CSS options

    Best regards,

    Thread Starter flyingmachines

    (@flyingmachines)

    Thanks for the update now it is solved,
    Have took backup of settings and performed reset.
    Now its working

    Thread Starter flyingmachines

    (@flyingmachines)

    Out of topic question
    how can I fix “Avoid an excessive DOM size” and “Serve static assets with an efficient cache policy”
    Score is 91 for mobile devices and 92 for desktop
    Want to optimise more of it.

    Can get any help?

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    for excessive DOM , I think we can’t help

    for static with cache policy , can try enable browser cache

    Thread Starter flyingmachines

    (@flyingmachines)

    Okay,
    Thanks for the help.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.