WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Polylang » PolyLang – Issue with Slider, Languages get mixed up

PolyLang – Issue with Slider, Languages get mixed up

  • While I really love this plugin, the slider on my front page does not work as it should with Polylang.
    I have a static frontpage set up, which itself switches fine between English (default and German.
    The slider, which draws its pictures from the featured images in custom slider posts, however mixes up the languages. I tried fixing it by unpairing the different pictures in the slider posts (the pictures are chosen by means of a slider category in the settings of the page, which is language sensitve,e.g. language separated categories are activated), as well as disactivating the syncing of featured images, but that didnt help (at least not for this problem).
    If I unpair the English Homepage from the German Homepage, the sliders in each work fine, but I get an error when trying to go to the homepage in the German version. It seems to have to do with some metadata that is synced between those two pages then, but I would not have a clue how to go sort this out. Any help would be gladly appreciated. The website is http://www.rootability.com the theme is called performs.

    http://wordpress.org/extend/plugins/polylang/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘PolyLang – Issue with Slider, Languages get mixed up’ is closed to new replies.
Skip to toolbar