Support » Theme: Flash » polylang flags not showing in menu

  • Resolved ingrid

    (@ingridvanveenendaal)


    the flags are not showing in the menu or anywhere. when I choose Show name, the name of the language is showig, but when I choose Show flags only, nothing is there.
    I tried the css already what was mentioned in another post, but that was not helping.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Hey @ingridvanveenendaal ,

    We checked your site you seem to have pull only flags and not the name of the language. We believe the issue is solved or if not feel free to write us again. We will reach you soon.

    Good Day.

    ingrid

    (@ingridvanveenendaal)

    no the problem is still there. I dont know a solution, so I removed it from the menu.
    today I added it again to the main menu , but its not showing flags only names

    Hey,

    The plugin does not seem to be working. Try deactivating and activating again. Also, leave with the display flag option ticked so that we can inspect when the issue is present. This could be issue coming from plugin too, so try getting help from the respective plugin forum too.

    We will try to reach you soon.

    Good Day.

    ingrid

    (@ingridvanveenendaal)

    yes i already deactivated and activated it again, does not help.
    i have the flag option ticked and the name option ticked but flag not showing.

    i have a free version of the polylang and the strange thing is that on my other website the free version works good and I cannot find the difference. It is installed the same way (www.thebeautyguide.nl)

    support for polylang on their forum is only for paid members.
    (The technical support is available only to users having a valid license key. For our free products, please use the support forum on wordpress.org.
    We can answer questions in English and in French.)

    ingrid

    (@ingridvanveenendaal)

    today I tried something else:
    I noticed that when I use another theme other than flash, the flags do show.
    But not in theme Flash
    and if I tick the option pull down menu and tick show flags only: the flags are showing in a pulldown menu
    But when I do not click pull down menu,the flags are not showing, only the names of the flags.

    so so far no solution for this.
    only option now is that it only shows the names of the flags, but that’s not what I want. I want them to show only the flags (no names of flags)

    so still no solution of my problem.

    does anyone know an answer?

    @ingridvanveenendaal

    Can you add the below CSS code to Additional CSS box and check?

    .lang-item a img {
        width: auto;
        height: auto;
        padding: 0 10px;
    }

    Thanks.

    ingrid

    (@ingridvanveenendaal)

    Nitu: it worked!Thank you very much!! Me happy!

    and also thanks to Sabina for you time and help!
    i really appreciate it! Xx

    • This reply was modified 9 months, 2 weeks ago by ingrid.
    • This reply was modified 9 months, 2 weeks ago by ingrid.

    @ingridvanveenendaal

    Do let us know if you have any further queries regarding to our theme.

    Thanks.

    ingrid

    (@ingridvanveenendaal)

    thnx!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘polylang flags not showing in menu’ is closed to new replies.