Support » Plugin: PollMe » PollMe only properly displays results if I don't change Question

  • Hello – I’m having an issue with the results not being counted and the chart displaying the graphic at the bottom of the chart (not attached to any particular answer) if I change the Question field in my poll.

    I’ve done alot of different testing and narrowed it down – as soon as I change the Question field from the default text: Question, I get that display error. For example, even changing it to a one-word “question” such as December or ABC, I still get the error. I’m not using any funky characters or spaces.

    If I leave it as Question – then the chart comes up fine and the results are recorded.

    Thoughts?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author DCoda

    (@dcoda)

    Hi sorry for the delay, just have a big work load on at the moment.
    I’ve tried changing the question as as you suggest but the problem does not occur on our test environment.
    Please post us test data of your setup up and configuration of the plugin.
    This can be done bu clinking on the spanner next to the form on the forms page.
    Please check the All Settings and PHPInfo boxes and send us the generated output via this form.
    http://dcoda.co.uk/contact/

    We’ll have a look through it an see what you are doing differently or what is different with your system.

    -D

    Plugin Author DCoda

    (@dcoda)

    Please ignore the previous response, we have managed to recreate the problem.
    We’ll look into it and try to release a solution.

    -D

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘PollMe only properly displays results if I don't change Question’ is closed to new replies.