Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Poll Admin Menu Not Displaying

[Resolved] Poll Admin Menu Not Displaying

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author YOP


    Hi Eugene,

    The plugin is not displayed in the network dashboard but in the menu of every sub-blog that has the plugin activated.

    Best wishes,

    YOP Team

    Thanks for the response,

    I activated the plugin in a sub-blog, I did not network activate it. It does not show up in the sub-blog admin menu.

    The database shows the yop_poll tables, for example wp_2_yop_polls.

    I also saw the notice asking for donation and ratings, but I dismissed it already. So I think the plugin is definitely activated, there is just no menu item to create and manage polls.


    Plugin Author YOP


    Hey Eugene,

    Please email us at yop.help{@]gmail.com and provide an admin username and password so we may assist.


    YOP Team

    The issues is on a local development environment.

    I set up our test server the same way so I could show you and guess what … it works as expected.

    There is not much different on my local environment (I’m even running it on a VM with the same server OS), but obviously this is an environment-specific issue.

    I’ll post back anything I find.

    It was user error. Even though the user I was logged in as was a Super Admin, the role for that particular site was subscriber. I changed it to Administrator and all is well.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Poll Admin Menu Not Displaying’ is closed to new replies.