• Resolved broudef

    (@broudef)


    Hi,

    I have issues with “point score”.
    With a testing Quiz, I gave points for each answer to each three questions.
    The “point score” seems to consider only the first answer to first question.
    Whatever other combinations are, the result doesn’t change.

    Thanks for your help

    Christophe

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hello broudef,

    we experienced a similar problem: Some answers gave points others didn’t.
    After hours of searching we reached a temporarily fix by removing every comma and every special character like »ä, ö, ü« or in your case »á ê« from the answers.
    Of course no solution for the French language and also in German not specially convenient.

    Our request: Could the Plugin-Support please take a look at the issue of answers having commas and special characters (ä, ö, ü, á, ê) combined with point score?

    Would be awesome!

    Regards
    Linus

    Having a similar experience. I updated from 6.3.6 to 6.4 and now my quiz always score 0 and resultemail stopped working, I reverted back to 6.3.6 and function okey.

    Thread Starter broudef

    (@broudef)

    Hi Michaelone,

    Yes, 6.3.6 works perfectly.
    https://github.com/QuizandSurveyMaster/quiz_master_next/archive/6.3.6.zip

    Thanks.

    Christophe

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by broudef.
    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by broudef.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Point score issue’ is closed to new replies.