Support » Plugin: Table Rate Shipping for WooCommerce » Plugin installed but I don’t have the option in the menu

  • I installed the plugin on my site. The plugin is activated on my multisite and on my target site.

    When I go to WooCommerce> Shipping > Edit my zone > Add shipping, I don’t see “table rate” in the scrol down menu BUT I see the comment “To use table rate shipping make sure that the Shipping Method is set to Table Rate.” under the “add” button…..

    My installation is in french
    My WP version is 8.2.3
    My WC version is 6.1.0

    • This topic was modified 5 days, 21 hours ago by ebelanger73. Reason: typo
    • This topic was modified 5 days, 21 hours ago by ebelanger73. Reason: typo
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    I see you have the latest version of Woo, but can’t you please let me know your WP version. Because the “8.2.3” you wrote is not possible 🙂

    Judging from what you wrote it seems like a conflict with some other plugin 🙁 Do you see any JS errors in the console on that page?

    Thread Starter ebelanger73

    (@ebelanger73)

    Sorry for WP version. It’s 5.8.3
    PHP 7.4

    No warning/error on the page….
    Should I check for a log file somewhere?

    Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    If you have PHP/WP debug log enabled check id definitely, yea. But I think this is a JS issue, not PHP.
    Do you have any other similar plugins installed?

    Thread Starter ebelanger73

    (@ebelanger73)

    I will check for logs….. If you can point me to where I need to check it will help…

    Do you have any other similar plugins installed?

    I have some plugins in my site. But what do you mean by “similar”? It’s hard to tell without checking the code inside! If you mean “others WooCommerce plugin for rate calculation”, no. Yours is the only one active.

    • This reply was modified 4 days, 6 hours ago by ebelanger73.
    Thread Starter ebelanger73

    (@ebelanger73)

    Ok…..check for log…error….or anything related to “table-rate” in my folders….. Nothing.

    your plugin is active on WP multisite extension and active on my WP site.

    I have a screen shot of all the plugins who’s install but don’t know how to add a picture to post….

    Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    similar plugin – yea, something that affects Woo in any way, or shipping specifically

    as for logs, do you have debugging enabled? https://wordpress.org/support/article/debugging-in-wordpress/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.