WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » plugins wont show on main page, please help me.

plugins wont show on main page, please help me.

  • I went to search and found a random plugin with 5 stars. It was called youtube or something. I downloaded it via the install on wordpress then installed it. it said it was installed successfully. I can see it under the plugins tab. No errors. It is enabled. I went to the main wordpress webpage and i cant see the youtube on the main webpage screen everyone will see when they log onto my page. I also installed a few more plugins and enabled them, but cant see them when i go onto my webpage wordpress. I have the newest version. how do i display the plugins on the main page? v.3.0.4 downloaded today.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Michael

    @alchymyth

    Forum Moderator

    does the plugin show in the individual post?

    are there any instructions with the plugin?

    sometimes, a plugin needs some code entered into one/or more template files to make the functions visible.

    it might help if you could find the exact name of that plugin, so someone else can check for instructions.

    further, a link to your site might help to illustrate your problem;
    and the name and download link of your theme as well.

    RSS Poster Free Version RSS Poster

    Deactivate | Edit Version 0.7.6 | By Jesse | Visit plugin site
    YouTube SimpleGallery A YouTube Gallery Plugin, that let’s you add a gallery of videos to any Page or Post. Use [youtubegallery]{youtube-links}[/youtubegallery], with a list of YouTube-links separated with linebreaks to add a gallery. See Settings for Usage.

    Deactivate | Edit Version 1.1 | By Stian Andreassen | Visit plugin site

    Michael

    @alchymyth

    Forum Moderator

    Use [youtubegallery]{youtube-links}[/youtubegallery], with a list of YouTube-links separated with linebreaks to add a gallery.

    and you have done this?
    added it in the content of a post or page?
    and still nothing?

    does it show in single posts?

    if yes, the reason might be, that your theme uses ‘the_excerpt(0;’ on the front page (in index.php ?), instead of ‘the_content();’

    http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_excerpt

    got it working. Thank you very much for your help. I understand how to install and use wordpress now. 🙂

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘plugins wont show on main page, please help me.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar