WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Plugins not showing up – variation on a theme

Plugins not showing up – variation on a theme

  • I am trying to install plugins on my site (straightchuter.com) and although they show up in the wp-content/plugins folder, they do not show up when I try to install them with the WP plugin manager.

    Some background details:
    – I’m using WP 2.5.1 with Filezilla as an FTP program
    – I have read through all of the related postings on this issue and made sure the plugins were not in nested folders.
    – I have set-up and installed WP 2.5.1 with various plugins on other sites (and with other hosting companies) and not had a problem.

    I went in and deleted the Akismet and Hello plugins using Filezilla, yet when I went into the WP Plugin Manager… they are still there, even after repeated reboots and refreshes! I’m also running a K2 theme, but it doesn’t show up in my themes directory – only the Classic and Default themes. It is like I’m running a phantom version of WP as nothing I do via file upload/download with Filezilla seems to have any effect on my site.

    ????

    As further background, I’m going to be adding content to this site, but it was set up by another party.

    Thanks in advance – any and all help appreciated!

    Andrew
    Park City, Utah

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Plugins not showing up – variation on a theme’ is closed to new replies.
Skip to toolbar