[resolved] Plugins not installing after server move. (3 posts)

  1. callum
    Posted 2 years ago #

    Hi Everyone,

    I was not sure where to post this but I ended up posting it here (obviously)

    I just moved a site from one sever to another. I created a new database and swapped out the relevant info in the wpconfig file. The site is up and running.

    But when I went to install W3 Total Cache it just froze up downloading it. I tryed getting a zip and uploading it that way and then via ftp. neither worked and got this fatal error when attempting to activate the plugin.


    Im a pretty big novice when it comes to anything code related but it seems to me it does not have the right permissions? But when i created the database i just ticked all the permissions boxes.

    Any help would be appreciated greatly. Also as a side question of sorts, what permissions should i give database for a WordPress site?.

  2. jakilevy
    Posted 2 years ago #

    Hi @callum - thanks for pasting the code into pastebin.

    I believe you'll need to create some new directories in your wp-content folder :

    This thread might be helpful to you :

    Regarding permissions, you might want to take a look at this article, Changing File Permissions, or submit a separate thread for that as it's not totally related to this plugin.

  3. callum
    Posted 2 years ago #

    Hi Jakilevy,

    Thanks for finding the time to help. The link has helped me solve my problem.

    Kind Regards,


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic