WordPress.org

Forums

WP Admin UI Customize
[resolved] Plugins Do Not Display Properly on Side Menu (4 posts)

  1. partyparty
    Member
    Posted 10 months ago #

    I have set certain options to be available to "editor" however when logging in as an editor, those options to not show. I looked at some of the other threads here but didn't fully understand the solutions to this issue. Here are the details of my issue with some screenshots.

    JetPack - unable to display "site settings" dropdown on side menu in editor view.

    WP UI Admin view:
    <a href="https://www.dropbox.com/s/cvwsem05a8ukdbj/adminuicustomize-view-1.png
    ">https://www.dropbox.com/s/cvwsem05a8ukdbj/adminuicustomize-view-1.png

    Editor view:
    <a href="https://www.dropbox.com/s/cr8fr6w1lhs4qe5/editor-view-2.png
    ">https://www.dropbox.com/s/cr8fr6w1lhs4qe5/editor-view-2.png

    Advertising Manager & Quadrum (theme) Manager - Does not display at all in editor view

    WP UI Admin view:
    <a href="https://www.dropbox.com/s/da9bpdvdjiq7yg5/adminuicustomize-view-2.png
    ">https://www.dropbox.com/s/da9bpdvdjiq7yg5/adminuicustomize-view-2.png

    Editor view:
    https://www.dropbox.com/s/da9bpdvdjiq7yg5/adminuicustomize-view-2.png

    https://wordpress.org/plugins/wp-admin-ui-customize/

  2. gqevu6bsiz
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hi partyparty,
    Thank you for your feedback.

    JetPack - unable to display "site settings" dropdown on side menu in editor view.

    I think to this cause is insufficiency to user role of Editor.
    Could you will be add to the 'manage_options' of Editor?
    For example to User Role Editor,
    http://gqevu6bsiz.chicappa.jp/?attachment_id=1550

    Advertising Manager & Quadrum (theme) Manager - Does not display at all in editor view

    I think to these also same cause.
    But if you want move to submenu to parent menu, Sorry you can not move because URL slug is different of parent.

    Thanks,
    gqevu6bsiz

  3. partyparty
    Member
    Posted 10 months ago #

    OK thank you for the reply. I did have this option enabled already. However, I followed your lead and decided to mess around with the Editor capabilities to see if it had an effect on the issue. And I was able to get these options to show.

    The settings that I enabled are shown here: http://jmp.sh/IBYGnw1 for future reference if anyone else has the same problem.

    Thank you for your help and thank you for developing and supporting such a wonderful plugin. You can expect a donation from me!

  4. gqevu6bsiz
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Thank you for your reply.
    I'm so happy that you are having a good work and information for many people!

    Thanks,
    gqevu6bsiz

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

  • WP Admin UI Customize
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.