WordPress.org

Forums

Plugins disappeared (4 posts)

  1. montymcmahon
    Member
    Posted 10 months ago #

    I know there are other posts about this, but every one seems to be about a different problem. This just happened in the past couple hours that I logged into the site to update it and the plugins aren't visible in the admin.

    They're still on the site. I can see them through FTP. I assume the site has been hacked. I'm seeing a lot of unknown file messages through Exploit Scanner.

    What do I need to do here?

  2. Are you sure you are logged in as an admin? Subscribers won't see plugins and other menus items in admin.

  3. montymcmahon
    Member
    Posted 10 months ago #

    I am.

    I've also noticed that none of the pages or posts can be edited. When I open an existing post in the admin, there's only a blank white box where the content should be in the editor.

  4. FernCreek
    Member
    Posted 7 months ago #

    Interesting that I also experienced these two problems at about the same time. I realized that the blank white box still had content, but it was in a white font. I could see it by "selecting" it.

    After some searching, I found the page http://codex.wordpress.org/Using_Your_Browser_to_Diagnose_JavaScript_Errors

    It advised to add the following to wp-config file:

    define('SCRIPT_DEBUG', true);

    just before "That's all..."

    I “refreshed” the editor, and the icons appeared. Problem solved!

    However, shortly before I did this, I also had the problem of disappearing plugins. I've submitted a post to the forum, but haven't found a solution to that one yet.

Reply

You must log in to post.

About this Topic