WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] plugins conflicting – the_content tag pulling the wrong code?

[Resolved] plugins conflicting – the_content tag pulling the wrong code?

  • Hi

    I am running Subscribe2 and I’ve been trying to get it into my sidebar. I have the right php to get it in there, it looks like this:

    <?php $content = apply_filters('the_content', '<p><!--subscribe2--></p>');
    echo $content; ?>

    The problem is, this code is pulling more than what it is supposed to. This is what displays:

    20061005 [179:25m]: Play Now | Play in Popup | Download (148)

    You may manage your subscription options from your profile.

    Permanent link to this article (13 words, estimated 3 secs reading time)

    Now the part in the middle is correct, that’s what Subscribe2 is supposed to display. The stuff above it, the “2006…” is pulled from another plugin that I am running, called Podpress which manages my podcast with my feed. Then at the bottom, the “Permanent link…” comes from Post Teaser, another plugin that I am running.

    Now on pages that neither of these plugins are running, this doesn’t happen. Is there a way that I can modify my php code in the sidebar to exclude the content from Post Teaser and Podpress that it is obviously pulling from the wrong place? I don’t know enough about the_content and apply_filters() to know what to change.

    Thanks for your time.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • even a link to an article that explains the tag the_content would help.

    Here’s my site:
    http://www.ktuh.org/sovery

    Look at the last module on the sidebar.

    I’ve run into the same thing rudigirl. I looked at your site and it would appear that you fixed the problem. What exactly did you do to fix it?

    Oh, I searched everywhere and I couldn’t find anything but that php tag to put into the sidebar. So what I ended up doing was I ended up taking the actual HTML that the tag proudces and putting that in the sidebar.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] plugins conflicting – the_content tag pulling the wrong code?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar