Support » Plugin: ZenphotoPress » [Plugin: ZenphotoPress] ZP button not working when editing a post

  • Gert

    (@webmasterkrimsonlinecom)


    I’v got some problems when I try to add an image into my post with the ZP button. Nothing is showed … ! When I check my ZenPhoto url it shows the images (http://images.krimsonline.com), when I add in the shortcode for a gallery it works also from within wordpress, but when I use the ZP button nothing is showed, I just received a blank popup.

    bellow an output form my wp-config file (which is in the root folder of the server)
    define(‘WP_SITEURL’, ‘http://’ . $_SERVER[‘HTTP_HOST’] . ‘/_v2’);
    define(‘WP_HOME’, ‘http://’. $_SERVER[‘HTTP_HOST’]);
    define( ‘WP_CONTENT_DIR’, $_SERVER[‘DOCUMENT_ROOT’] . ‘/_cdn_v2’ );
    define( ‘WP_CONTENT_URL’, ‘http://cdn.krimsonline.com’);
    define(‘WP_PLUGIN_DIR’, $_SERVER[‘DOCUMENT_ROOT’].’/_cdn_v2/plugins’);
    define(‘WP_PLUGIN_URL’, ‘http://cdn.krimsonline.com/plugins’);

    My zenPhoto installation is on a separate subdomain on the same server.

    http://wordpress.org/extend/plugins/zenphotopress/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Gert

    (@webmasterkrimsonlinecom)

    Have some more info … when I use the zenphoto badge widget. It works fine, i can choose albums and so on and the images are displayed.

    It’s just when I click the ZP button in the post I don’t see anything at all can’t choose albums, images … or any other options !

    Plugin Author Simbul

    (@simbul)

    Have you tried clearing your browser cache after installing ZenphotoPress?

    Gert

    (@webmasterkrimsonlinecom)

    Clearing the browser chache doesn’t help … it looks like someting is wrong with the popup screen,

    Gert

    (@webmasterkrimsonlinecom)

    If I try to open the popup screen in a seperate window I get a blank screen:

    <html>
    <head></head>
    <body></body>
    </html>

    It looks to me that he cannot load the script or that something goes wrong with capturing the output.

    Gert

    (@webmasterkrimsonlinecom)

    Simbul can you drop me an email at webmaster at krimsonline dot com, so we can discuss this further in detail.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: ZenphotoPress] ZP button not working when editing a post’ is closed to new replies.