WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Youtube Sidebar Widget] Video is not playing

[Resolved] [Plugin: Youtube Sidebar Widget] Video is not playing

  • I uploaded the youtube-sidebar-widget.php file okay and added it to the widget and added the playlist ID.

    It looks like it works, as in the thumbail of the video is there and the title, however, you cannot click it to play the video. There is no arrow image.

    Would I have to upload the arrow image as well? If so, how?
    What about the js file and the css file that was in the zip file that I installed? Do I have to do something with those?

    http://www.lookeetv.com/blog/

    Thank you for your help! Much appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/youtube-sidebar-widget/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • DaveZ
    Participant

    @davezatz

    Same issue… No play arrow, no ability to play. Thumbnail is visible as is text link below it. Link overlaps the thumbnail a bit and the

      and similar elements are messing with the theme sidebar layout as well as far as I can tell.

    Plugin Author srcoley
    Member

    @srcoley

    There’s been an update to address these issues. Sorry for the delay.

    DaneCollins
    Member

    @danecollins

    I just installed the latest version and am having this exact issue.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Youtube Sidebar Widget] Video is not playing’ is closed to new replies.